fredag den 17. august 2012
Kanelsnegle med bid i
Jeg fik en ustyrlig lyst til kanelsnegle den anden dag - og sådanne tanker kræver jo handling hurtigst muligt.
Denne opskrift er helt perfekt og rigtig nem dej at arbejde med. Prøv den gerne til en regnvejrsdag eller på søndag til hyggelig eftermiddagskaffe.
12 stk.
1½ dl. mælk
100 g. margarine
25 g. gær
1 tsk. vaniljesukker
50 g. sukker
5-6 dl. mel
1 tsk. kanel
1 tsk. kardemomme
½ tsk. salt
2 æg
Remonce:
150 g. margarine
100 g. rørsukker
100 g. brun farin
1 tsk. kanel
Lun mælken op og tilsæt margarinen - rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør/ælt sammen til en glat dej. Stil denne til hævning i 30 minutter.
Rør imens ingredienserne til remoncen sammen med elpisker.
Rul dejen ud til en rektangel og smør remoncen på - næsten helt ud til kanten. Rul stramt sammen til en pølse. Skær pølsen i 12 lige store skiver. Kom sneglene på en bageplade og lad dem hæve lunt i 40 minutter inden de bages i ca. 15-20 minutter ved 185 grader.
Labels:
kage,
Opskrifter
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Mums ser rigtig lækkert ud...
SvarSletDe smagte også rigtig godt! :)
SletUhhh, de ser fine ud. Mine har det med at skille lidt af, selvom jeg presser helt vildt på dem inden de kommer i ovnen. Kan være jeg skal prøve din opskrift :-)
SvarSletDet plejer mine også - så har prøvet at bage i muffinsforme, men det bliver bare ikke rigtige snegle så. Denne opskrift var bare så nem at arbejde med! :)
Slet