• Nem kage som gæsterne vil tale om i flere år
  • Nem cheesecake med fantastisk hjemmekogt dulce de leche
  • Fordi miniudgaver af almindelig mad bare er bedre
  • Meget bedre end almindelige kanelsnegle

mandag den 24. november 2014

Walesstang med flødecreme




2 walesstænger med marmelade, flødecreme og frugt
225 g. smør
4½ dl. vand
3 tsk. sukker
225 g. mel
ca. 6 æg

Kom smør, vand og sukker i en gryde og kog det op. Tag gryden af varmen og tilsæt melet under piskning til dejen slipper gryden. Lad det køle af i et par minutter og tilsæt så æggene - et af gangen- imens der piskes rigtig godt imellem hvert æg. Dejen må ikke blive for tynd.
Hæld dejen i en sprøjtepose og sprøjt ud i to aflange stænger på en beklædt bageplade. Bag ved 220 grader midt i ovnen i ca. 25 minutter - husk nu ikke at åbne lågen før tidligst efter 20 minutter. 
Lad stængerne køle af. 

Pynt de afkølede stænger med marmelade, konditorcreme/flødecreme, frugt og evt. chokoladepynt.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...