mandag den 24. november 2014
Walesstang med flødecreme
2 walesstænger med marmelade, flødecreme og frugt
225 g. smør
4½ dl. vand
3 tsk. sukker
225 g. mel
ca. 6 æg
Kom smør, vand og sukker i en gryde og kog det op. Tag gryden af varmen og tilsæt melet under piskning til dejen slipper gryden. Lad det køle af i et par minutter og tilsæt så æggene - et af gangen- imens der piskes rigtig godt imellem hvert æg. Dejen må ikke blive for tynd.
Hæld dejen i en sprøjtepose og sprøjt ud i to aflange stænger på en beklædt bageplade. Bag ved 220 grader midt i ovnen i ca. 25 minutter - husk nu ikke at åbne lågen før tidligst efter 20 minutter.
Lad stængerne køle af.
Pynt de afkølede stænger med marmelade, konditorcreme/flødecreme, frugt og evt. chokoladepynt.
Labels:
Gæstemad,
kage,
Opskrifter
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Hvad synes du?