onsdag den 9. maj 2012
Kylling à la Marengo
Denne uges madplan tog udgangspunkt i Føtex's madplan, som I finder her. I denne uge er den udarbejdet i samarbejde med Diabeteseforeningen, hvilket jo kun giver plus på samvittighedskontoen.
Tirsdag lavede jeg Kylling à la Marengo. Jeg har set andre lave det og denne opskrift ligner meget andres, men i en sundere udgave. Det smagte godt og man kan sagtens undlade kyllingen og spise 'saucen' a la vegetar. Med klisterede jasminris til kan retten godt gå for nem gæstemad for det tog kun 30 minutter at lave alt i alt.
4 personer
400 g. kyllingfilet
Smør
4 gulerødder
300 g. champignon
2 løg
1 fed hvidløg
2 tsk. timian
1 dåse flåede tomater
1 dl. hønsebouillion (½ terning+vand)
1 citron
Salt og peber
Skær kødet i mindre stykker. Krydr med salt og peber. Brun kyllingestykkerne i halvdelen af fedtstoffet i en tykbundet gryde. Tag kyllingestykkerne op. Hak hvidløget. Skær gulerødder, løg og champignon i skiver. Svits hvidløg, løg og gulerødder i et par min. i resten af fedtstoffet. Tilsæt champignon og svits videre, til de får lidt farve. Læg kyllingestykkerne tilbage i gryden sammen med timian og ¼ tsk. fintrevet citronskal. Tilsæt bouillon og flåede tomater. Lad retten simre i ca. 10 min. med låg. Smag til med salt og peber. Server med ris.
Labels:
Grøntsager,
Kylling,
mad,
Opskrifter,
ris
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
HAr lige taget 2 stk opskrifter :) Fint hus/sted i har der
SvarSletHej Michael.
SletTak, du er velkommen til at købe det :)
Må jeg spørger hvad du mener med at du 'har taget'? :)
God weekend!