• Nem kage som gæsterne vil tale om i flere år
  • Nem cheesecake med fantastisk hjemmekogt dulce de leche
  • Fordi miniudgaver af almindelig mad bare er bedre
  • Meget bedre end almindelige kanelsnegle

onsdag den 9. maj 2012

Kylling à la Marengo


Denne uges madplan tog udgangspunkt i Føtex's madplan, som I finder her. I denne uge er den udarbejdet i samarbejde med Diabeteseforeningen, hvilket jo kun giver plus på samvittighedskontoen.

Tirsdag lavede jeg Kylling à la Marengo. Jeg har set andre lave det og denne opskrift ligner meget andres, men i en sundere udgave. Det smagte godt og man kan sagtens undlade kyllingen og spise 'saucen' a la vegetar. Med klisterede jasminris til kan retten godt gå for nem gæstemad for det tog kun 30 minutter at lave alt i alt.

4 personer
400 g. kyllingfilet
Smør
4 gulerødder
300 g. champignon
2 løg
1 fed hvidløg
2 tsk. timian
1 dåse flåede tomater
1 dl. hønsebouillion (½ terning+vand)
1 citron
Salt og peber
Skær kødet i mindre stykker. Krydr med salt og peber. Brun kyllingestykkerne i halvdelen af fedtstoffet i en tykbundet gryde. Tag kyllingestykkerne op. Hak hvidløget. Skær gulerødder, løg og champignon i skiver. Svits hvidløg, løg og gulerødder i et par min. i resten af fedtstoffet. Tilsæt champignon og svits videre, til de får lidt farve. Læg kyllingestykkerne tilbage i gryden sammen med timian og ¼ tsk. fintrevet citronskal. Tilsæt bouillon og flåede tomater. Lad retten simre i ca. 10 min. med låg. Smag til med salt og peber. Server med ris.



2 kommentarer:

  1. HAr lige taget 2 stk opskrifter :) Fint hus/sted i har der

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Michael.

      Tak, du er velkommen til at købe det :)

      Må jeg spørger hvad du mener med at du 'har taget'? :)

      God weekend!

      Slet

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...