lørdag den 28. april 2012
Pastagratin med oksekød, spinat og mozarella
Nå, men aftensmaden stod som sagt på noget nemt og det må denne pastagratin ihvertfald gå som. Opskriften er endnu engang fra Hjemmets 'nye' madblad, men jeg lavede lidt ændringer for at tømme ud i køleskabet. Det smagte rigtig godt og heldigvis er der rester til frokost imorgen.
4 personer
500 g. hakket oksekød
Olie til stegning
3 løg, hakket
250 g. cherrytomater
1 dåse flåede tomater
2 fed hvidløg, hakket
150 g. frisk spinat
Salt og peber
400 g. pasta
125 g. mozarella
½ bundt basilikum
Brun kødet i lidt olie på en pande og tilsæt herefter de hakkede løg. Kog pastaen efter anvisning på posen. I kødet tilsættes tomater (begge slags), hvidløg, salt og peber. I et smurt fad kommes kogt pasta, kødfyldet, skyllet frisk spinat og hakket basilikum. Bland det rundt og kom mozarellaen ovenpå. Gratinér det i ovnen ved 200 grader i ca. 15-20 minutter.
Server evt. med groft brød eller salat
Nu står den på film i sofaen og kærestehygge samt en træt lille hund, som har været med ude og cykle igen idag :)
Labels:
mad,
Oksekød,
Opskrifter,
pasta
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Hvad synes du?