• Nem kage som gæsterne vil tale om i flere år
  • Nem cheesecake med fantastisk hjemmekogt dulce de leche
  • Fordi miniudgaver af almindelig mad bare er bedre
  • Meget bedre end almindelige kanelsnegle

lørdag den 28. april 2012

Pastagratin med oksekød, spinat og mozarella



Nå, men aftensmaden stod som sagt på noget nemt og det må denne pastagratin ihvertfald gå som. Opskriften er endnu engang fra Hjemmets 'nye' madblad, men jeg lavede lidt ændringer for at tømme ud i køleskabet. Det smagte rigtig godt og heldigvis er der rester til frokost imorgen.

4 personer
500 g. hakket oksekød
Olie til stegning
3 løg, hakket
250 g. cherrytomater
1 dåse flåede tomater
2 fed hvidløg, hakket
150 g. frisk spinat
Salt og peber
400 g. pasta
125 g. mozarella
½ bundt basilikum

Brun kødet i lidt olie på en pande og tilsæt herefter de hakkede løg. Kog pastaen efter anvisning på posen. I kødet tilsættes tomater (begge slags), hvidløg, salt og peber. I et smurt fad kommes kogt pasta, kødfyldet, skyllet frisk spinat og hakket basilikum. Bland det rundt og kom mozarellaen ovenpå. Gratinér det i ovnen ved 200 grader i ca. 15-20 minutter.
Server evt. med groft brød eller salat




Nu står den på film i sofaen og kærestehygge samt en træt lille hund, som har været med ude og cykle igen idag :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...