• Nem kage som gæsterne vil tale om i flere år
  • Nem cheesecake med fantastisk hjemmekogt dulce de leche
  • Fordi miniudgaver af almindelig mad bare er bedre
  • Meget bedre end almindelige kanelsnegle

torsdag den 10. maj 2012

Pangasius svøbt i serranoskinke på grøn bund


Onsdag stod på fisk! Jeg havde købt 1 kg. frosne pangasius i abc-lavpris til 30 kr. og der er ca. 6-8 filetter i, da de er ret tynde, hvilket gør dem nemme at tilberede.
Denne ret var lidt en blandet fornøjelse. Vi endte med at pille fyldet ud fra fisken og så smagte det suverænt, men fyldet smagte alt for meget af lime!
Jeg skriver opskriften som jeg lavede den, men anbefaler altså at man undlader fyldet eller skære kraftigt ned på limen.

2 personer
2 pangasiusfileter
1 lime
2 spsk. hakkede krydderurter (jeg brugt persille, basilikum og purløg)
1 spsk. rasp
4 skiver lufttørret skinke / serranoskinke
1 squash
4 gulerødder
2 spsk. hakkede krydderurter magen til ovenstående
Salt og peber
 
Dup fisken tør med køkkenrulle og drys groft salt ud over den.
Lav fyldet ved at blande saft og skal fra limen sammen med rasp, krydderurter og lidt peber. Fordel fyldet på fisken og rul den sammen omkring det og kom 2 skiver skinke rundt om fisken.
Til bunden hakker/river man grøntsagerne og fordeler dem i et ovnfast fad sammen med krydderurter. Placer fisken ovenpå og steg det i ovnen ved 200 grasder i ca. 35 minutter.
 
 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...