• Nem kage som gæsterne vil tale om i flere år
  • Nem cheesecake med fantastisk hjemmekogt dulce de leche
  • Fordi miniudgaver af almindelig mad bare er bedre
  • Meget bedre end almindelige kanelsnegle

tirsdag den 6. november 2012

Ferskensuppe krydret med karry og chili


Mandag er suppedag på mit arbejde og idag blev det det også i Rebelsig. Valget faldt på en ferskensuppe, da der ikke skulle ferske vare i - for vores køleskab er ret tomt om mandagen da jeg kun handler ind tirsdag.

Tommis madmor laver ofte denne suppe hvor hun smider bacontern i også, men dette havde jeg ikke, men det smagte alligevel helt fantastisk med den lækre karry og ferskensmag.

4 personer
3 løg
3 fed hvidløg
Olie til stegning
2 spsk. karry
1 tsk. chiliflager
1 dåse ferskner (460 g. drænet vægt + saft)
2 dåser hakkede tomater
2½ dl. hønse/grøntsagsboullion
Salt og peber
2½ dl. kaffefløde

Skær løgene i tern og svits dem i en stor gryde i lidt olie sammen med karry og chiliflager. Tilsæt tomater, ferskensaft (ca. 3 dl.), boullion og salt og peber. Lad den koge igennem i ca. 15-20 minutter. Kom kaffefløden i og få det op og koge. Smag derefter til med krydderier.
Server med lune flutes.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...