• Nem kage som gæsterne vil tale om i flere år
  • Nem cheesecake med fantastisk hjemmekogt dulce de leche
  • Fordi miniudgaver af almindelig mad bare er bedre
  • Meget bedre end almindelige kanelsnegle

mandag den 5. november 2012

Bamsebøf (farspandekage)



Ja, så det endte med en ordentlig bamsebøf! Det smagte fantastisk, men er man fedtforskrækket skal man holde sig væk! Det er fars stegt/kogt i fløde og margarine - men jeg siger jer, det er mums - især sovsen. Det er ren herremad/mad til drengerøve.


4 personer
500 g. hakket oksekød
1 tsk. salt
1 tsk. peber
1½ spsk. kartoffelmel
4-5 dl. madlavningsfløde
Smør/margarine til stegning
1 spsk. soyasauce

Lav en fars af hakket oksekød, salt, peber, kartoffelmel og 1 dl. fløde - rør den godt sammen. Smelt lidt fedtstof i en pande og tryk farsen ud i panden. Det skal være jævnt fordelt i panden. Med en palet deles pandekagen i 4 stykker. Steg den i ca. 4 minutter pr. side. Hæld fløden og soyasaucen i panden når begge sider er stegte og lad det koge sammen i ca. 5 minutter. Smag til med salt og peber og tilsæt evt. kulør for syns skyld.
Server med kartofler og evt. gulerødder.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...