• Nem kage som gæsterne vil tale om i flere år
  • Nem cheesecake med fantastisk hjemmekogt dulce de leche
  • Fordi miniudgaver af almindelig mad bare er bedre
  • Meget bedre end almindelige kanelsnegle

søndag den 20. april 2014

Påskeæg af marcipan med fyld


Jeg hader at overtrække konfekt. Jeg er så bange for at min temperering af chokoladen ikke duer og det bliver grimt. Men da Odense Marcipan var så søde at sende en lille pakke med alt hvad der skal bruges til at lave gode påskeæg, måtte jeg jo igang - og jeg er egentlig rigtig godt tilfreds med resultatet.

Det tog en lille time og var rigtig hyggeligt at bruge påskesøndag på dette og så kunne min mor og søster få en æske med hjem efter vi her til aften var på Flammen, som er åbnet i Esbjerg. Behøver jeg sige at jeg er mæt og muligvis vågner op og siger muh imorgen...

Nå, påskeæggene. Jeg lavede den med henholdsvis:
marcipan og nougat
marcipan og marcipan med mint/chokoladesmag (Odense Marcipan)
marcipan og marcipan med orangesmag (Odense Marcipan)
marcipan og en karamelstang fra Quality Street

De blev overtrukket med mørk chokolade og pyntet så jeg kunne kende forskel på dem.



Vi har brugt påskefridagene på at hente en 'ny' hestetrailer til mig nede ved Hamburg. Den er meget større end den gamle jeg har og lavet i glasfiber og så kostede den det halve i forhold til DK. Derudover har vi været sammen med begge familier og nydt en masse god mad.

God påske til jer alle :) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...