• Nem kage som gæsterne vil tale om i flere år
  • Nem cheesecake med fantastisk hjemmekogt dulce de leche
  • Fordi miniudgaver af almindelig mad bare er bedre
  • Meget bedre end almindelige kanelsnegle

tirsdag den 26. juni 2012

Forårssuppe med porrer og gulerødder (mad! nr.05/2012)


I maj-udgaven af Magasinet mad! var denne lækre forårssuppe. Selvom det nu er sommer istedet for forår passede denne suppe perfekt til det regnvejr vi havde i søndags!

I originalopskriften serveres den med ristet bacon, men dette havde vi ikke, så det blev til lidt ristet frankfurter i skiver, hvilket også var super lækkert! Jeg skriver den som jeg lavede den, da jeg lavede små ændringer undervejs

3/4 personer
1 løg, finthakket
2 store porrer i tynde skiver
5 gulerøder - groftrevet
Olie
2 tsk. karry
1 liter grøntsagsboullion (2 terninger+vand)
160 g. flødeost (f.eks. philadelphia)
1 tsk. sukker
½ tsk. citronsaft
Salt og peber

1 frankfurter
Purløg

Kom de klargjorte grøntsager i en gryde med lidt olie og svits dem i ca. 2 minutter på middelvarme. Kom karry i og svits det med i ca. 1 minut. Tilsæt bouillionen  og bring suppen i kog i 5-7 minutter. Stavblend suppen lidt, men der skal stadig være grøntsagsstykker i. Kom gryden tilbage på varmen, tilsæt flødeosten og varm suppen igennem. Smag til med sukker, citronsaft, salt og peber.
Server med ristet frankfurterskiver og purløg.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...