• Nem kage som gæsterne vil tale om i flere år
  • Nem cheesecake med fantastisk hjemmekogt dulce de leche
  • Fordi miniudgaver af almindelig mad bare er bedre
  • Meget bedre end almindelige kanelsnegle

torsdag den 14. juni 2012

Indonesisk kylling med banan og ananas


Jeg så den anden dag denne spændende ret inde ved Line som har en smuk smuk blog! Jeg var hooked og den kom på madplanen i mandags selvom Tommi var noget skeptisk over banan og flødeskum samme´n med karry og kylling. Heldigvis blev han positiv overrasket. Det smagte super lækkert og vil blive serveret herhjemme næste gang svigerinden kommer på besøg, så hun kan få noget 'anderledes' mad, som hun mener jeg laver, he he.

Line laver retten med mango istedet for ananas, men jeg kunne ikke finde nogle modne mangoer og er desuden mere glad for ananas og det smagte super godt!

4 personer
400-500 g. kylling (ligemeget om det er bryst eller strimler)
Olie til stegning
3 bananer i skiver
½ dåse ananas i tern
1 rød peberfrugt i tern eller skiver
Saft og skal af 1 lime
Salt og peber
2½ tsk. karry
2 spsk. sød chili sauce
1 tsk. chili
4 dl. piskefløde

Steg kødet i ovnen ved 200 grader i ca. 15-20 minutter til det er gennemstegt.
Smør et fad og kom bananskiver, ananas, rød peber og lime i. Drys med salt og peber. Skær den stegte kylling i tern og læg dem oven på frugten. Pisk imens fløden til flødeskum og bland karry, chili og sød chilisauce i. Fordel flødeskummen over kyllingen og ba hele herligheden i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter.
Server med ris.
 





 
Forsat god torsdag!

3 kommentarer:

  1. Den er virkelig lækker den ret, jeg har selv lavet noget lignende en del gange, hvor jeg har tilført retten mango chutney, det giver en virkelig fin balance med karryen :D

    Mmm... bliver helt sulten!

    - Maj :D

    SvarSlet
  2. Det er bare super lækkert! Næste gang drysser jeg med kokosmel over retten :)

    SvarSlet

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...