Tommi er ikke glad for kokos så han skrabede det af, men kagen med hindbærmarmelade på var også rigtig lækker i sig selv.
Det er en keeper og godt alternativ til den traditionelle drømmekage. Jeg skar ned i sukkeret i kagen og reducerede smørret i toppingen og det var fine forhold alligevel.
1 bradepande (25x30 cm.)
3 æg
300 g. sukker
225 g. mel
2 tsk. bagepulver
2 dl. mælk
150-200 g. hindbærmarmelade
125 g. sukker
200 g. margarine/smør
2 æg
3 tsk. vaniljesukker
150-200 g. kokosmel (efter smag)
Pisk æg og sukker luftigt og sigt herefter mel og bagepulver ned i samtidig med mælken hældes i. Pisk til ensartet masse og kom dejen i en bradepande/springform beklædt med bagepapir.
Bag kagen ved 185 grader i ca. 20 minutter.
Lav imens toppingen ved at komme alle ingredienserne i en gryde og lad det smelte ved lav varme - husk at røre godt imens.
Når kagen er bagt fordel marmeladen herpå og toppingen kommes ovenpå. Bag kagen i yderligere 15 minutter ved samme grader.
Den smager himmelsk
SvarSlet