torsdag den 28. februar 2013
Hurtig gulerodsdessert
En aften tilbage i januar kom svigermekanikken forbi til aftensmad. De havde annonceret at de kørte tidligt, men deres aftale blev aflyst, så de blev hele aftenen. Jeg havde ikke planlagt desset/aftenskaffe, så måtte straks improviserer. Der var gulerødder, creme fraise og fløde i køleskabet, makroner og chokolade i forrådskammeret.
Så var det at jeg kom i tanke om en dessert jeg engang havde set i et ugeblad. Google hjalp mig ikke rigtig, så det blev fri fantasi og jeg må sige at resultatet ikke var helt skidt! Gulerod med sherry og flødeskum var rigtig godt og chokolade og makron toppede bare den lækre smag.
4 personer
600 g. gulerod
2,5 dl. piskefløde
2 dl. creme fraise
Sukker/flormelis
Vaniljesukker
3-4 håndfulde knuste makroner
Sherry
Mørk chokolade, hakket
Skræl gulerødder og riv dem på rivejern. Pisk fløden stiv med vaniljesukker og vend creme fraisen i - smag til med sukker/flormelis.
Kom makroner i en skål eller et fad og kom sherry udover. Fordel flødeskummet over og kom gulerod øverst. Drys med chokolade.
Labels:
Dessert,
Grøntsager,
job,
Opskrifter
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Hvad synes du?