• Nem kage som gæsterne vil tale om i flere år
  • Nem cheesecake med fantastisk hjemmekogt dulce de leche
  • Fordi miniudgaver af almindelig mad bare er bedre
  • Meget bedre end almindelige kanelsnegle

torsdag den 28. februar 2013

Hurtig gulerodsdessert


En aften tilbage i januar kom svigermekanikken forbi til aftensmad. De havde annonceret at de kørte tidligt, men deres aftale blev aflyst, så de blev hele aftenen. Jeg havde ikke planlagt desset/aftenskaffe, så måtte straks improviserer. Der var gulerødder, creme fraise og fløde i køleskabet, makroner og chokolade i forrådskammeret.
Så var det at jeg kom i tanke om en dessert jeg engang havde set i et ugeblad. Google hjalp mig ikke rigtig, så det blev fri fantasi og jeg må sige at resultatet ikke var helt skidt! Gulerod med sherry og flødeskum var rigtig godt og chokolade og makron toppede bare den lækre smag.

4 personer
600 g. gulerod
2,5 dl. piskefløde
2 dl. creme fraise
Sukker/flormelis
Vaniljesukker
3-4 håndfulde knuste makroner
Sherry
Mørk chokolade, hakket

Skræl gulerødder og riv dem på rivejern. Pisk fløden stiv med vaniljesukker og vend creme fraisen i - smag til med sukker/flormelis.
Kom makroner i en skål eller et fad og kom sherry udover. Fordel flødeskummet over og kom gulerod øverst. Drys med chokolade.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...