• Nem kage som gæsterne vil tale om i flere år
  • Nem cheesecake med fantastisk hjemmekogt dulce de leche
  • Fordi miniudgaver af almindelig mad bare er bedre
  • Meget bedre end almindelige kanelsnegle

søndag den 28. juli 2013

Kyllingekugler med gulerod og ærtedip dertil



Den smukke ærtedip har jeg lavet ofte og den smager skønt! Brug friske eller optøede frosne ærter - 2-3 håndfulde, 1 fed hvidløg, 3 spsk. fromage frais/creme fraise/skyr, salt og peber. I minihakker eller blender til ønsket konsistens og bum. Lækker ærtedip!

20 kyllingekugler
350 g. hakket kyllingekød
2 fintrevet gulerødder
2 spsk. sesamfrø
1 æg
1 stor håndfuld havregryn
1 spsk. fromage frais/creme fraise/skyr
1 håndfuld hakket frisk persille
Salt og peber

Bland alle ingredienserne til en lækker fars. Fyld et glas med varmt vand og dyp en teske deri. Form kugler med den lune ske og dyp den i vandet efter hver kugle, så er det nemt at forme dem flotte.
Kom kuglerne på en beklædt bageplade og bag dem i ovnen ved 215 grader i ca. 15 minutter. Tag en ud og tjek de er gennemstegte.
Server med grøntsager og ærtedip.






3 kommentarer:

  1. Nøj, hvor lyder det godt, det skal helt sikkert prøves en dag!

    SvarSlet
  2. Halløj :)

    De se vildt lækre ud! Hvis man nu skulle spise dem til aftensmad, har du så nogle ideer til hvad man kan spise til?

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg tænker at de er lækre i pitabrød eller med pasta eller evt. i en salat.

      Slet

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...