• Nem kage som gæsterne vil tale om i flere år
  • Nem cheesecake med fantastisk hjemmekogt dulce de leche
  • Fordi miniudgaver af almindelig mad bare er bedre
  • Meget bedre end almindelige kanelsnegle

onsdag den 30. oktober 2013

Gulerodssuppe med bacon og pikantost


Denne gulerodssuppe fik jeg første gang ved Tommis fars nye kone for 6 år siden. Dengang havde jeg aldrig drømt om at komme flødeostprodukt i suppe, men det var da en sikker keeper og jeg har sidenhen ofte tilsat flødeost i gryderetter eller supper.
Pikantosten giver både smag og konsistens til suppen og sammen med gulerod og bacon bliver det super lækkert og meget mættede.

Jeg serverede et skive ristet toastbrød dertil med lidt revet parmesan på, som passede fint dertil.

3-4 portioner
1 pakke bacon i tern
5-6 gulerødder - revet
2 porrer eller 1 løg i ringe/skiver
1 liter hønsebouillion
1 alm. bæger pikantost
Salt og peber
½ tsk. chiliflager

Rist baconen til dem er sprød. Tilsæt porrer/løg og steg i et par minutter. Kom revne gulerødder og hønsebouillion i gryden. Kog i min. 10 minutter - tilsæt evt. mere vand. Tilføj pikantost, varm op og smag til med salt, peber og chili.



Så er der efterhånden ryddet op efter 'stormen' og der er styr på de fleste ting. Nu mangler jeg bare at få Armeno til at spise hø, så vi skal til tandlæge igen fredag. Håber godt nok snart de finder ud hvad han fejler, for han er ved at være ret dyr i regninger inden vi overhovedet er kommet i gang med at træne. Der er godt nok en god grund til at det hedder dyr-læge! Puha!

God dag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...