tirsdag den 29. oktober 2013
Bagt æble med marcipan og havregryn
Da 'stormen' var redet af og der var nogenlunde stille udenfor, satte vi os i sofaen og så det afsnit af Broen II som vi gik glip af i søndags. Der skulle lidt hygge til. Ikke for usundt og ikke for bøvlet.
Jeg havde ikke lige en opskrift, så det blev lige fra hukommelsen.
2 personer
2 store æbler
1 håndfuld marcipan
½ håndfuld havregryn
2 stykker chokolade
Skær toppen af æblerne og udhul dem, så kernehuset fjernes samt ca. 1 cm. i diameter rundtom, så der er plads til fyld. Riv marcipanen og rør sammen med havregryn. Fyld det ned i æblerne, kom et stykke chokolade ovenpå, sæt i et ildfast fad og bag ved 180 grader i 30 minutter til æblet er mør og har løsnet sig fra skallen.
Server evt. med is, flødeskum eller pisket vaniljecreme.
Labels:
Dessert,
frugt,
Opskrifter
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Uhm, jeg elsker bagte æbler, det er så nemt - og så kan alt ryge deri! Marcipan er så godt, men også peanutbutter, nøddedrys eller crumble er et hit i min bog (:
SvarSlet- Anne
Hej Anne
SletDet er bestemt ikke sidste gang de laves herhjemme. Det var alt for nemt og resultatet var lækkert. Uhm, peanutsbutter....
God dag