• Nem kage som gæsterne vil tale om i flere år
  • Nem cheesecake med fantastisk hjemmekogt dulce de leche
  • Fordi miniudgaver af almindelig mad bare er bedre
  • Meget bedre end almindelige kanelsnegle

tirsdag den 10. april 2012

Karrygryde med kartofler og svinekød


I marts købte jeg det 'nye' madblad fra Hjemmet, hvor de simpelthen har samlet en masse opskrifter til blot 20 kr. Det er fyldt med hverdagsmad og spændende opskrifter på kage og dessert.

Aftensmaden i dag var fra bladet, men jeg kunne ikke finde savoykål nogle steder, så jeg måtte undvære og bagte nogle lækre pandebrød dertil som tilbehør (opskrift i seperat indlæg).

4 personer
3 løg
1 kg. skrællet kartofler
400 g. svinekød i tern
4 tsk. karry
3 dl. vand
evt. 2 dl. mælk
Salt og peber
1 æble
Persille
Olie

Skær løgene i tynde både og svits dem sammen med kødet i olie i en stor gryde. Skær kartoflerne i kvarte og tilsæt dem sammen med vand og karry. Kog kartoflerne møre under låg, men rør ofte så de ikke brænder på - tilsæt evt. mere vand eller mælk, der skal være lidt 'sovs'. Fjern kernehuset i æblet i skær det i tern - kom de fleste af ternene i gryden og gem de sidste til pynt. Smag til med karry, salt og peber. Pynt med æbletern og persille og server med pandebrød og evt. en hvidløgsdip.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...