• Nem kage som gæsterne vil tale om i flere år
  • Nem cheesecake med fantastisk hjemmekogt dulce de leche
  • Fordi miniudgaver af almindelig mad bare er bedre
  • Meget bedre end almindelige kanelsnegle

fredag den 31. august 2012

Daim cookies med havregryn

 

Sammen med de lækre cookies med tranebær, bagte jeg også en portion af disse herligheder. Disse var min favorit. Havregrynene gør dem gode at tygge i og chokoladen med Daimstykker er lige prikken over i'et.

25 stk.
125 g. smør
100 g. brun farin
1 æg
75 g. mel
½ tsk. bagepulver
½ tsk. salt
½ tsk. vaniliesukker
125 g. havregryn
125 g. hakket Marabou med Daim
50 g. hakket mørk chokolade

Bland smørret med farin. Tilsæt ægget og rør godt rundt. Bland mel, bagepulver og salt i dejen og tilsæt under røring vaniliesukker, havregryn og chokolade.
Kom dejen på en bageplade med en ske (9 stk. pr. plade) og bag cookies'ene ved 185 grader i ca. 12 minutter. Afkøl på en rist og opbevar herefter herlighederne i en lufttæt kagedåse.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...