• Nem kage som gæsterne vil tale om i flere år
  • Nem cheesecake med fantastisk hjemmekogt dulce de leche
  • Fordi miniudgaver af almindelig mad bare er bedre
  • Meget bedre end almindelige kanelsnegle

torsdag den 6. september 2012

Pastasalat med karrydressing


Aftensmaden om torsdagen skal være nem og hurtig, da vi begge arbejder længe og dermed er trætte når vi kommer hjem.
Derfor stod det idag på ovnstegte frikadeller med en lækker pastasalat. Vi steger normalt frikadeller på panden, men synes egentlig at der skal bruges en del margarine til sådan en omgang for at undgå de bliver sorte. Vi stegte dem i ovnen idag og det blev en succes!

En almindelig frikadelle fars blev formet til frikadeller, lægges på en bageplade (vi startede i et fad, men de fik ikke nok undervarme på den måde) og bages ved 220 grader i 25-30 minutter - frikadellerne skal vendes når de er halvvejs.

Men pastasalaten:

4 personer
1 portion kogt pasta (kogt med pasta og olie så de ikke klistre)
½ blomkålshoved
1 agurk
4 gulerødder
En portion dressing (creme fraise, mayonaise, sød fransk sennep, salt, peber, karry og citronsaft)
Ost i tern

Riv/skær blomkålen i mundrette stykker og kog det i letsaltet vand i 5 minutter. Lad det køle af. Skær agurken i tern, riv gulerødderne (eller smid dem i minihakkeren), bland dressingen sammen og bland det hele sammen i en skål sammen med pastaen.
Server med ostetern ovenpå.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...