torsdag den 6. september 2012
Pastasalat med karrydressing
Aftensmaden om torsdagen skal være nem og hurtig, da vi begge arbejder længe og dermed er trætte når vi kommer hjem.
Derfor stod det idag på ovnstegte frikadeller med en lækker pastasalat. Vi steger normalt frikadeller på panden, men synes egentlig at der skal bruges en del margarine til sådan en omgang for at undgå de bliver sorte. Vi stegte dem i ovnen idag og det blev en succes!
En almindelig frikadelle fars blev formet til frikadeller, lægges på en bageplade (vi startede i et fad, men de fik ikke nok undervarme på den måde) og bages ved 220 grader i 25-30 minutter - frikadellerne skal vendes når de er halvvejs.
Men pastasalaten:
4 personer
1 portion kogt pasta (kogt med pasta og olie så de ikke klistre)
½ blomkålshoved
1 agurk
4 gulerødder
En portion dressing (creme fraise, mayonaise, sød fransk sennep, salt, peber, karry og citronsaft)
Ost i tern
Riv/skær blomkålen i mundrette stykker og kog det i letsaltet vand i 5 minutter. Lad det køle af. Skær agurken i tern, riv gulerødderne (eller smid dem i minihakkeren), bland dressingen sammen og bland det hele sammen i en skål sammen med pastaen.
Server med ostetern ovenpå.
Labels:
Grøntsager,
mad,
Opskrifter,
Svinekød
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Hvad synes du?