• Nem kage som gæsterne vil tale om i flere år
  • Nem cheesecake med fantastisk hjemmekogt dulce de leche
  • Fordi miniudgaver af almindelig mad bare er bedre
  • Meget bedre end almindelige kanelsnegle

torsdag den 4. oktober 2012

Baconruller på kartoffel/porrebund


Disse baconruller fandt jeg hos Miss Jeanett for godt 6 måneder siden. Som skrevet tidligere er nye farsretter altid velkomne herhjemme.

4-6 personer
1,5 kg. kartofler
2 porrer
2 dl. vand
2 boullionterninger (grøntsags)
500 g. hakket svinekød
2½ dl. piskefløde
1 æg
3 spsk. havregryn
Salt og peber

Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Skær porrerne i skiver og kom begge grøntsager i et fad sammen med vand og boullionterningerne. Kom fadet i ovnen i ca. 30 minutter ved 200 grader.
Lav imens rullerne ved at blande kødet med æg, 2 spsk. fløde, havregryn, salt og peber. Form til ruller (jeg fik 6 af portionen) og vikl baconskiver rundt om dem.
Når grøntsagerne har været i ovnen i 30 minutter lægges rullerne ovenpå og resten af fløden hældes ved. Kom fadet i ovnen igen i yderligere 30 minutter.
Server med salat og brød.




7 kommentarer:

  1. Ser lækkert ud! Helt klart en opskrift der skal afprøves :)

    SvarSlet
  2. Opskriften blev afprøvet igår og smagte ganske udemærket :)

    SvarSlet
  3. Glæder mig til at smage Det står i ovnen nu og både mand og børn syntes det dufter godt :-)

    SvarSlet
  4. Glæder mig til at smage Står i ovnen nu. Både mand og børn syntes det dufter godt

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Camilla

      Jeg håber det smagte hele familien :)

      Slet

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...