• Nem kage som gæsterne vil tale om i flere år
  • Nem cheesecake med fantastisk hjemmekogt dulce de leche
  • Fordi miniudgaver af almindelig mad bare er bedre
  • Meget bedre end almindelige kanelsnegle

torsdag den 8. november 2012

Bondemandens pandekage

 

Når vi skal ud og spise vælger vi gerne at tage ud til Kvie Sø og besøge deres pandekagehus. Det er nemlig ikke et helt normalt pandekagehus, men et spisested hvor de laver de lækreste pandekager med fyld i dejen og serverer de mest fantastiske specialøl.

Det er nu ikke fordi at det er specielt dyrt derude, men jeg måtte prøve at lave sådan nogle pandekager selv. Det var nemt! Mættede lige så godt som derude og jeg synes faktisk at de smagte bedre, men jeg kunne selvfølgelig også selv tilpasse fyldet.

4 pandekager
5 æg
7½ dl. mælk
400 g. mel
1 tsk. salt
5 spsk. vand

Rør alle ingredienserne sammen til en ensartet masse uden klumper og stil den på køl i ca. 30 minutter.

Ordn imens fyldet - jeg brugte:
1 løg, hakket
1 porre i skiver
7 champignoner i skiver
1 pakke bacon - stegt på panden
Ost

Bland grøntsagerne (og hvis du vil have skinkestrimler i også) i pandekagedejen og steg 4 pandekager i lidt margarine ved middelvarme. Når den ene side er stegt lægges ostestrimler ovenpå og smelter imens pandekagen steger færdig. Drys med stegt bacon.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...