• Nem kage som gæsterne vil tale om i flere år
  • Nem cheesecake med fantastisk hjemmekogt dulce de leche
  • Fordi miniudgaver af almindelig mad bare er bedre
  • Meget bedre end almindelige kanelsnegle

fredag den 28. december 2012

Margits julesmåkager


Hvert år bager min mor disse gode småkager og de smager simpelthen så godt at I bare må prøve dem selvom de lyder lidt simple.
Chokoladen og nødderne skal hakkes med en hammer ude i værkstedet for at de får den rigtige smag og man kommer i rigtig julestemning. Det skal være frostgrader og man skal få helt kold og rød næse mens man hamre.
De er ikke for kalorieforskrækkede mennesker, men de smager af meget, så man spiser kun 1 enkel alligevel.

Ca. 60 stk.
500 g. bagemargarine i tern
360 g. brun farin
360 g. sukker
540 g. mel
4 æg
400 g. chokolade, hakket
300 g. hasselnødder, hakket
2 tsk. natron

Bland alle ingredienserne sammen til en blød dej. Stil den koldt i mindst 1 time. Tril til kugler og bag på en bageplade ved 160 grader i ca. 15 minutter. Der kan være 9 på en plade. De flyder rigtig meget ud.
Lad dem køle af på en rist og pak i dåser.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...