• Nem kage som gæsterne vil tale om i flere år
  • Nem cheesecake med fantastisk hjemmekogt dulce de leche
  • Fordi miniudgaver af almindelig mad bare er bedre
  • Meget bedre end almindelige kanelsnegle

søndag den 13. juli 2014

Stegte ris med kylling og grøntsager


Efter vi fik rispilaf for noget tid siden har jeg haft lyst til at prøve igen. Jeg er helt vild med at der er så mange smagsnuancer i én ret som kan spises med en gaffel. Det er rigtig comfortfood i min verden og kan varieres alt efter smag og køleskab.

4 portioner
2 dl. ris (jeg bruger fuldkornsris)
3-400 g. kyllingebryst/inderfilet
Salt og peber
1 pakke bacon i tern
250 g. champignon i skiver
1 løg, groft hakket
2 gulerødder i små tern
2 æg der er pisket sammen
1 håndfuld rosiner
2 spsk. soya
1 spsk. sukker
1 håndfuld peanuts
Friskhakket persille

Kog risene som du plejer. 
Varm en pande op og steg baconternene sprøde og læg dem på køkkenrulle. Lad fedtet blive på panden og steg nu kyllingen i fedtet til det er gennemstegt og krydr med salt og peber. Når kyllingen er taget af kommes der evt. lidt olie på panden hvis der ikke er nok fedt. Steg løgene klare, tilsæt champignons til de er brune. Tilsæt gulerodstern. 
Pisk æggene sammen i en skål/glas og kom det på halvdelen af panden og steg som røræg. Bland det hele sammen og tilsæt soya, sukker, rosiner, kogte ris, halvdelen af baconternene og kyllingen som er skåret i mindre stykker. 
Varm igennem og server med hakkede peanuts og persille.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...