mandag den 6. oktober 2014
Kyllingefarsbrød med soltørrede tomater, feta og ris
Jeg mindes min mor altid kom kogte ris i hendes farsbrød og at det gav ekstra bid og smag.
Derfor var jeg rigtig glad, da jeg så i køleskabet at der var lidt ris tilbage fra dagen forinden. Smagen er super og man får lyst til mere efter hvert bid.
Jeg serverede det med rå rødbede-råkost med sesam, kartofler og stegeskyen fra farsbrødet. Mums!
4 personer
500 g. hakket kyllingekød
1 løg, finthakket eller revet
1 fed hvidløg
1½-2 dl. kogte ris
2 håndfulde hakkede soltørrede tomater
1 dl. salattern/feta
1 håndfuld hakket persille
2 æg
Salt og peber
1 pakke bacon
Bland alle ingredienser (undtagen bacon) sammen til en fars. Form til et farsbrød i et ovnfast fad og dæk baconskiver over. Hæld 2 dl. vand med i fadet og bag ved 200 grader i ca. 35 minutter. Server :)
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Hvad synes du?