• Nem kage som gæsterne vil tale om i flere år
  • Nem cheesecake med fantastisk hjemmekogt dulce de leche
  • Fordi miniudgaver af almindelig mad bare er bedre
  • Meget bedre end almindelige kanelsnegle

mandag den 6. oktober 2014

Kyllingefarsbrød med soltørrede tomater, feta og ris


Jeg mindes min mor altid kom kogte ris i hendes farsbrød og at det gav ekstra bid og smag.

Derfor var jeg rigtig glad, da jeg så i køleskabet at der var lidt ris tilbage fra dagen forinden. Smagen er super og man får lyst til mere efter hvert bid.

Jeg serverede det med rå rødbede-råkost med sesam, kartofler og stegeskyen fra farsbrødet. Mums!

4 personer
500 g. hakket kyllingekød
1 løg, finthakket eller revet
1 fed hvidløg
1½-2 dl. kogte ris
2 håndfulde hakkede soltørrede tomater
1 dl. salattern/feta
1 håndfuld hakket persille
2 æg
Salt og peber
1 pakke bacon

Bland alle ingredienser (undtagen bacon) sammen til en fars. Form til et farsbrød i et ovnfast fad og dæk baconskiver over. Hæld 2 dl. vand med i fadet og bag ved 200 grader i ca. 35 minutter. Server :)







 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...