• Nem kage som gæsterne vil tale om i flere år
  • Nem cheesecake med fantastisk hjemmekogt dulce de leche
  • Fordi miniudgaver af almindelig mad bare er bedre
  • Meget bedre end almindelige kanelsnegle

onsdag den 17. december 2014

#17. december - Baileys fudge


Da jeg den anden dag lavede lakridsfudgen, lavede jeg også en portion med Baileys.

Jeg er helt skudt i dem og selvom de er fudge-konsistens, smelter de på tungen. Fantastisk hygge-slik :)

45 stk.
1 dåse kondenseret mælk
450 g. sukker
110 g. smør
1½ dl. Baileys

Kom kondenseret mælk, sukker, smør og Baileys i en gryde og bring det i kog under omrøring. Kog det igennem i mindst 10 minutter til det begynder at tykne. Kom massen i en skål og pisk igennem med elpisker eller røremaskine i ca. 10 minutter til massen er sej. Fordel massen i en form beklædt med bagepapir. Stil på køl i mindst 3 timer til massen er hård og kan skæres i tern. Server eller pak ind i madpapir til små karameller.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...