• Nem kage som gæsterne vil tale om i flere år
  • Nem cheesecake med fantastisk hjemmekogt dulce de leche
  • Fordi miniudgaver af almindelig mad bare er bedre
  • Meget bedre end almindelige kanelsnegle

torsdag den 18. december 2014

#18. december - æbleflæsk med bacon



Jeg smagte æbleflæsk for første gang for 2 år siden til julefrokost ved svigermor. Jeg var solgt. Bløde lune æbler med lækker sprød flæsk! Mums...

Rigtigt skal det jo laves med flæsk og det vil jeg også anbefale, men skal det blot være som lidt ekstra til frokosten eller nemt til flere, så brug baconskiver. Det er super lækker frokost til en speciel dag eller til det lune bord.

2 personer
2 store æbler
6-8 skiver bacon
½ tsk. timian

Skræl æblerne og fjern kernehuset. Skær æblerne i tern og kom dem i en beklædt bradepande - drys timian over. Sæt en rist over og spred baconskiverne ud, så fedtet drypper ned på æblerne. Steg det i ovnen ved 180 grader i ca. 15-20 minutter til baconen er sprød og æblerne møre. Mos æblerne let med en gaffel og smag til med timian. Server til rugbrød med baconskiverne ovenpå.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...