• Nem kage som gæsterne vil tale om i flere år
  • Nem cheesecake med fantastisk hjemmekogt dulce de leche
  • Fordi miniudgaver af almindelig mad bare er bedre
  • Meget bedre end almindelige kanelsnegle

fredag den 26. oktober 2012

Gulerodskage med æble og lækker frosting


Tommi havde en ven på besøg den anden dag og de gik og lavede bil hele aftenen - det kræver kage til aftenskaffen!
Valget faldt på en gulerodskage, men hvor der også kom 2 æble og et lille stykke squash i. Squashen kan sagtens undværes - bare kom et æble mere i.

Frostingen blev lavet ud fra hvad jeg havde i køleskabet: en klat græsk yoghurt, flødeost, honning, flormelis og vaniljesukker. Det smagte super godt med den græske yoghurt og honning i stedet for smør!

1 bradepande
2 æg
250 g. brun farin
500 g. gulerod, groftrevet
2-3 æbler - skrællet og skåret i mindre stykker
300 g. mel
2 tsk. natron
2 tsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
2 tsk. kanel

Pisk æg og brun farin godt sammen i ca. 5 minutter. Tilsæt gulerødder og æbler og rør godt så det er fordelt i dejen. Tilsæt de øvrige ingredienser på én gang og rør sammen til en ensartet masse. Kom massen i en springform.
Bag ved  200 grader i ca. 40 minutter.
Lad den køle helt af inden frostingen kommes på.
Nyd i godt selskab!





2 kommentarer:

  1. Hvor fint med det orange - man kommer helt i halloweenstemning.

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var også meningen :) He he. Smagte super godt!

      Slet

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...