mandag den 18. marts 2013
Bruschetta i Rebelsig
Tommi ønskede 'sådan nogle små brød med fyld' og det eneste jeg kunne forestille mig var bruschetta. Tommi kom først hjem tæt på gæsterne og så dem derfor først lige ved servering og han blev glad og tilfreds.
Vi serverede dem til forret og det var en succes som en let forret inden vi fik pulled pork som jo mætter ret så meget og så er det nemt at have klar.
Jeg lavede 2 slags så der var lidt at vælge imellem. Brødet jeg brugte var flutes fra Lidl's bagerafdeling til 10 kr. for 1 meter brød og det blev lækkert efter en tur i ovnen.
Jeg skar brødet i skrå skiver, ristede dem gyldne i ovnen, sprayede olivenolie på og gned med et delt fed hvidløg.
Fyldet var henholdsvis:
1:
Tomater i tern
Grøn pesto
Frisk basilikum
2:
Mosede avokado med creme fraise
Røget laks
Frisk mynte
Labels:
fisk,
forret,
Grøntsager,
Gæstemad,
mad,
Opskrifter
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Nogle fine brød, du har lavet.
SvarSletNu må sommeren godt skynde sig lidt, så vi kan få masser af yndlingsbruschetta: frisk tomat m basilikum :-)
Rigtig god ide m laks, avocado og mynte.
Ja jeg vil gerne snart i gang i haven og i højbedet på trods af manglende grønne fingre :)
SvarSletLaks og avokado var lækkert og den friske mynte gav lige det sidste pift!