• Nem kage som gæsterne vil tale om i flere år
  • Nem cheesecake med fantastisk hjemmekogt dulce de leche
  • Fordi miniudgaver af almindelig mad bare er bedre
  • Meget bedre end almindelige kanelsnegle

onsdag den 6. august 2014

Ingen dansk sommer uden rødgrød


Jeg serverede det med en skefuld koldskålsis med jordbær, som jeg havde lavet dagen inden, men den var ikke en succes, så vi dropper opskriften på den :)

1 stor portion til ca. 4-6 personer
300 g. rensede jordbær
150 g. rensede/frosne hindbær
125 g. rensede/frosne blåbær
125 g. rensede/frosne ribs
1 vaniljestang (korn+stang)
2½ dl. vand
150 g. rørsukker
2 spsk. kartoffelmel + lidt vand

Kom sukker, vand, vaniljekorn og -stang i en gryde og bring i kog til sukkeret er smeltet. Tilsæt alle bærrene og kog det sammen ved svag varme i ca. 5-10 minutter. Fjern vaniljestang og (stav)blend til pure. Sigt det ned i gryden igen og giv det et hurtigt opkog. Tag gryden fra varmen og smag til med sukker. Rør kartoffelmelet ud i lidt vand og hæld det ned i gryden i en tynd stråle under omrøring. Hæld grøden i serveringsskålen/skålene (hvis portionsanrettet) og stil på køl frem til serveringen.








I denne weekend har Arkansas og jeg været til vores første springstævne. Det er skam ikke fordi han skal til at være springhest, men jeg kan mærke at han er vild med det og det er god afveksling i forhold til dressuren, så når der er små hesteklasser kan vi være med.
Derhjemme har vi kun sprunget helt almindelige kedelige brune spring, så jeg var meget nervøs for hvordan han ville tage imod flag, mur og spring i pangfarver, men han var heldigvis ligeglad og var en drøm at have med :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvad synes du?

Print mig :)

Print Friendly and PDF

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...